GP Thuisverpleging is een bekende zorgaanbieder met lokale verankeringen die passende ondersteuning biedt in verschillende situaties.
Wij zijn spécialist op het gebied van thuiszorg in regio Vlaams-Brabant. Onze klanten verwelkomen onze zelfstandige thuisverplegers bij hun thuis voor persoonlijke verzorging, thuisverpleging, thuishulp & thuisbegeleiding.

Onze thuisverpleegkundigen hebben de kennis, kunde & connecties om onze klanten zelfredzaam te houden of maken. Zo kan iedereen langer thuis blijven wonen in zijn eigen vertrouwde omgeving.

Onze verpleegkundigen kennen de families maar ook huisartsen, maatschappelijke werkers & organisaties. Zo kunnen we vroegtijdig signalen op pikken, de juiste zorg op maat te leveren.

Thuisverpleging op zelfstandige basis heeft heel wat voordelen ten op zichte van georganiseerde thuiszorgdiensten die we graag even op een rijtje voor u zetten.

Zoekt u een zelfstandige verpleegkundige ?
Bij GP Thuisverpleging assisteren we u graag met verplegen & verzorgen. Aarzel niet om ons te contacteren voor een afspraak of een bezoek bij u thuis.

blank

Zelfstandige thuisverpleging in +10 gemeentes in Vlaams-Brabant

Om onze klanten de beste thuisverpleging aan te bieden, is ons werkgebied beperkt tot bepaalde gemeentes in Vlaams-Brabant.
Vandaag bieden we zorg & verpleging aan in de volgende gemeentes: Tielt-Winge, Tielt, Meensel-Kiezegem, Molenbeek-Wersbeek, Sint-Joris-Winge, Houwaart, Bekkevoort, Rillaar, Schoonderbuken , Messelbroek, Scherpenheuvel-Zichem, Averbode, Begijnendijk, Blauberg, Diest, Kortenaken, Molenstede, Testelt.

Waarom klanten kiezen voor GP Thuisverpleging

Geen wachtlijsten

Bij ons geen lange wachtlijsten, maar meteen de zorg waar u nood aan heeft.Kwaliteit
Wij bieden de beste verzorging & zijn erkend door het RIZIV voor thuisverpleging

Bereikbaarheid

Bij ons geen lange wachtlijsten, maar meteen de zorg waar u nood aan heeft.Communicatie

Bij ons geen lange wachtlijsten, maar meteen de zorg waar u nood aan heeft.Flexibel

Bij ons geen lange wachtlijsten, maar meteen de zorg waar u nood aan heeft.Persoonlijk

Bij ons geen lange wachtlijsten, maar meteen de zorg waar u nood aan heeft.Heeft u thuiszorg diensten nodig?
GP Thuisverpleging helpt u graag bij uw persoonlijke verpleging & verzorging aan huis…