Bent u nog niet vertrouwd met het beroep van een zelfstandige verpleegkundige? Net als een dokter, kinesist, logopedist kunnen verpleegkundigen werken onder een zelfstandig statuut.

Bij GP Thuisverpleging heeft elke verpleegkundige gekozen om zelf te beslissen welke regio, patiënten & kwaliteitsvolle verzorging ze aan hun klanten aanbieden. In volledige onafhankelijkheid, 7 dagen op 7, gedurende het volledige jaar kunnen we zo voor iedereen instaan voor een persoonlijke verzorging op maat van onze klanten thuis, in hun eigen omgeving.

Heeft u thuiszorg diensten nodig?
GP Thuisverpleging helpt u graag bij uw persoonlijke verpleging & verzorging aan huis…

Thuiszorg in regio Vlaams-Brabant via GP Thuisverpleging
Thuiszorg in regio Vlaams-Brabant via GP Thuisverpleging

Ons zorgaanbod op een rijtje

Persoonlijke verzorging

Bent u (tijdelijk) niet meer in staat om voor uzelf te zorgen? Bijvoorbeeld bij het in- en uit bed stappen, aan- & uitkleden, aantrekken van steunkousen, wassen of bewegen ? Wij assisteren u graag met allerlei hygiënische zorgen gewoon bij u thuis !

Thuisverpleging

Het is mogelijk dat u voor korte of lange termijn thuisverpleging nodig heeft. Bijvoorbeeld bij het verlaten van het ziekenhuis of chronische ziekte. Onze gediplomeerde verpleegkundigen staan in voor uw medische verzorging aan huis !

Thuisbegeleiding

Door bepaalde omstandigheden of ziekte kunnen mensen in problemen zijn geraakt. Via individuele thuisbegeleiding kan men terug grip krijgen op het dagelijks leven. Daarom bieden wij praktische, psychosociale hulp aan huis die de zelfredzaamheid bevordert.

Huishoudelijke hulp

Kunt u (tijdelijk) niet meer uw huishoudelijke taken uitvoeren? Bijvoorbeeld schoonmaken, boodschappen doen, eten klaarmaken, kortom het huishouden is te zwaar geworden? Wij zorgen ervoor dat u kunt blijven wonen in een schoon huis !

Diverse thuiszorg mogelijkheden

Er zijn een oneindig aantal mogelijkheden van thuiszorg mogelijk. Misschien heeft u enkel hulp nodig bij het aantrekken van uw steunkousen of bij het wassen.

Het kan ook zijn dat u heel specifieke zorg nodig heeft, zoals het verzorgen van een wonde, een inspuiting of begeleiding. Bij GP Thuisverpleging kunt u terecht voor thuiszorg zowel op korte als lange termijn op maat van uw noden !

De juiste zorg steeds dichtbij

De verplegers van GP Thuisverpleging zijn altijd dichtbij, omdat wij enkel uit de buurt komen. Ze spreken uw dialect en weten wat er zoal gebeurt in de streek.

Daarom bieden wij enkel thuiszorg aan in de regio Vlaams-Brabant in een selectie van gemeentes. Onze goed opgeleide en gemotiveerde verpleegkundigen komen graag bij u thuis om u de juiste zorgen toe te dienen.

Zorg aan huis op maat

Weet u niet meteen welke verzorging er mogelijk is aan huis? Geen probleem, onze zelfstandige verpleegkundige komt persoonlijk bij u langs voor een kennismakingsgesprek.

Samen met u bekijken we  welke zorg u nodig heeft en bekijken we wat haalbaar is. Daarbij houden we nadrukkelijk rekening met uw persoonlijke situatie en uw wensen.

Waarom kiezen voor thuiszorg?

Dankzij thuiszorg kunnen personen met een handicap, chronische ziekte, zorgbehoevende ouderen of tijdelijk zieken gewoon in hun vertrouwde omgeving blijven wonen terwijl ze toch bepaalde zorgen krijgen. Thuisverzorging kan gaan om persoonlijke verzorging, verpleging en begeleiding, maar ook om huishoudelijke hulp.

Welke hulp u ook nodig heeft, thuiszorg vermindert de kans op depressies, negativiteit en pessimisme. Een verblijf in uw eigen leefomgeving blijft prettiger dan een verblijf in een ziekenhuis, rusthuis of een andere zorginstelling.

blank

Regionale Thuiszorg

Om onze klanten de perfecte zorgen te kunnen aanbieden, is onze zorgregio eerder beperkt.
Vandaag bieden bij thuiszorg aan in de volgende gemeentes: Tielt-Winge, Tielt, Meensel-Kiezegem, Molenbeek-Wersbeek, Sint-Joris-Winge, Houwaart, Bekkevoort, Rillaar, Schoonderbuken , Messelbroek en Scherpenheuvel-Zichem, Averbode, Begijnendijk, Blauberg, Diest, Kortenaken, Molenstede, Testelt.

Heeft u thuiszorg diensten nodig?
GP Thuisverpleging helpt u graag bij uw persoonlijke verpleging & verzorging aan huis…