GP Thuisverpleging, thuiszorg op maat in Begijnendijk

Glenn en zijn team van zelfstandige verpleegkundigen staan voor u klaar voor thuisverpleging, thuisbegeleiding, thuishulp of persoonlijke verzorging in Begijnendijk.
Bel ons voor meer informatie of maak een afspraak zodat we uw zorg aan huis kunnen bespreken !

 • Geen wachtlijsten – meteen thuiszorg in regio 3130
 • Lokaal – onze zorgverleners wonen in de streek
 • Zorg op maat – de zorg wordt aangepast aan de patiënt
 • Bereikbaar – onze verpleegkundigen zijn 7 op 7 bereikbaar
 • Voor iedereen – wij verzorgen jong & oud, man & vrouw
 • Persoonlijk : u krijgt steeds bezoek van dezelfde thuisverpleger
 • Onafhankelijk : onze verzorgers hebben zelfstandig statuut

Zoekt u een zelfstandige verpleegkundige in Begijnendijk?
Bij GP Thuisverpleging assisteren we u graag met verplegen & verzorgen. Aarzel niet om ons te contacteren voor een afspraak of een bezoek bij u thuis.

Thuisverpleging aan huis in Begijnendijk
Thuisverpleging aan huis in Begijnendijk

Glenn Pauls thuisverpleegkundige

Uw verpleegkundige

GP Thuisverpleging is een initiatief van Glenn Pauls, een zelfstandige verpleegkundige in regio Hageland.

Ons zorgaanbod op een rijtje

Persoonlijke verzorging

Bent u (tijdelijk) niet meer in staat om voor uzelf te zorgen? Bijvoorbeeld bij het in- en uit bed stappen, aan- & uitkleden, aantrekken van steunkousen, wassen of bewegen ? Wij assisteren u graag met allerlei hygiënische zorgen gewoon bij u thuis !

Thuisverpleging

Het is mogelijk dat u voor korte of lange termijn thuisverpleging nodig heeft. Bijvoorbeeld bij het verlaten van het ziekenhuis of chronische ziekte. Onze gediplomeerde verpleegkundigen staan in voor uw medische verzorging aan huis !

Thuisbegeleiding

Door bepaalde omstandigheden of ziekte kunnen mensen in problemen zijn geraakt. Via individuele thuisbegeleiding kan men terug grip krijgen op het dagelijks leven. Daarom bieden wij praktische, psychosociale hulp aan huis die de zelfredzaamheid bevordert.

Huishoudelijke hulp

Kunt u (tijdelijk) niet meer uw huishoudelijke taken uitvoeren? Bijvoorbeeld schoonmaken, boodschappen doen, eten klaarmaken, kortom het huishouden is te zwaar geworden? Wij zorgen ervoor dat u kunt blijven wonen in een schoon huis !

Bent u één van de 9.468 inwoners van de gemeente Begijnendijk en op zoek naar thuisverpleging ?  GP Thuisverpleging heeft zelfstandige verpleegkundigen die alle thuiszorg aanbieden die iemand nodig heeft ongeacht uw leeftijd.

Wij bieden niet alleen basiszorgen zoals huishoudelijke hulp, persoonlijke verzorging, individuele begeleiding maar ook mantelzorg, palliatieve zorg, ouderenzorg, bejaardenzorg, terminale zorg, … Wist u bijvoorbeeld dat 2.060 inwoners of 22% ouder dan 65 jaar zijn in Begijnendijk.

Met één van onze privé verpleegkundigen bent u zeker van persoonlijke verpleging of verzorging aan huis in Begijnendijk . U woont in een omliggende gemeente Baal, Booischot, Houtvenne, Betekom, Ramsel, Aarschot, Westmeerbeek, Tremelo? Hier bieden wij ook verpleegkundige zorgen aan huis !

Als Begijnendijkenaar blijft u natuurlijk graag in uw vertrouwde omgeving wonen. Dankzij de thuisverpleging en ander vormen van hulp aan huis bent u er zeker van dat u in uw vertrouwde gemeente Begijnendijk kunt blijven wonen.

Onze zelfstandige verpleegkundigen komen zelf uit de streek en kennen uw omgeving door en door. Op minder dan 24 minuten zijn ze van Tielt-Winge bij u thuis in Begijnendijk.

Welke zorgen u ook nodig heeft aan huis, wij communiceren niet alleen met u maar ook met uw arts, kinesist of andere zorgverstrekkers voor een perfecte opvolging. Dr. L. Van Den Bergh, Huisarts, Dokter Stefanie Heremans, Huisarts, Dokter Annelies Grymonprez – Huisarts, Dokter Vansevenant Sarah, Huisarts, De Zorgapotheek, Somedi Polikliniek, Diagnosecentrum Lommel, Boeve M zijn slechts enkele van de huisartsen in Begijnendijk die wij kunnen contacteren indien noodzakelijk. Natuurlijk kennen wij ook het Ziekenhuis Imelda, Regionaal Ziekenhuis Heilig Hart, UZ Leuven campus Gasthuisberg, H.-Hartziekenhuis, Ziekenhuis Geel dat vaak door onze patiënten wordt bezocht.

Bezienswaardigheden in Begijnendijk

Er zijn verschillenden redenen waarom GP verpleging graag bij u langskomt in Begijnendijk. Zo zijn er heel wat bezienswaardigheden die u ook zeker eens moet bezoeken: ZOO Planckendael, Demertrefplaats Betekom (kunstwerk), Groot Begijnhof Leuven, Historisch Stadhuis van Leuven, Kasteel van Horst, Arenbergkasteel, Sint-Rochustoren, Begijnhof, Abdij van Averbode, M – Museum, Sint-Romboutskathedraal, Provinciedomein Kessel-Lo, Antitankgracht, Damiaanmuseum, Begijnendijk, Zimmertoren, Troostembergbos, Begijnhof Diest, Sint-Pieterskerk, Toeristentoren Herentals.

Reviews van klanten voor Thuisverpleging in Begijnendijk
Gemiddelde Score van 5/5 op basis van 45 klanten

Vandaag thuisverpleging aanvragen in Begijnendijk


* Verplichte Velden


Heeft u thuiszorg diensten nodig in Begijnendijk?

GP Thuisverpleging helpt u graag bij uw
persoonlijke verpleging & verzorging aan huis…

Routebeschrijving vanuit centrum Begijnendijk

 • Rijd naar het zuidoosten op de Betekomsesteenweg, richting de Kleinesteenweg
 • Sla linksaf naar de Moorsemsestraat
 • Sla rechtsaf naar de Soelstraat
 • Sla linksaf naar de Aarschotsesteenweg/de N21b
 • Neem op de rotonde de 1ste afslag naar de R25
 • Weg vervolgen naar de Steenweg op Sint-Joris-Winge/de N223
 • Neem op de rotonde de 3e afslag naar de Leuvensesteenweg/de N2

Andere gemeentes in de buurt van Begijnendijk

Begijnendijk, Betekom

Thuisverpleging Begijnendijk

Score 5/5 op basis 20 stemmen

Kaart van Begijnendijk

Onze Merken