GP Thuisverpleging, thuiszorg op maat in het Hageland

Glenn en zijn team van zelfstandige verpleegkundigen staan voor u klaar voor thuisverpleging, thuisbegeleiding, thuishulp of persoonlijke verzorging in het Hageland, de streek in Oost-Brabant in het westen van Limburg!
Bel ons voor meer informatie of maak een afspraak zodat we uw zorg aan huis kunnen bespreken !

 • Geen wachtlijsten – meteen thuiszorg in het Hageland
 • Lokaal – onze zorgverleners wonen in de streek
 • Zorg op maat – de zorg wordt aangepast aan de patiënt
 • Bereikbaar – onze verpleegkundigen zijn 7 op 7 bereikbaar
 • Voor iedereen – wij verzorgen jong & oud, man & vrouw
 • Persoonlijk : u krijgt steeds bezoek van dezelfde thuisverpleger
 • Onafhankelijk : onze verzorgers hebben zelfstandig statuut

Zoekt u een zelfstandige verpleegkundige in het Hageland?
Bij GP Thuisverpleging assisteren we u graag met verplegen & verzorgen. Aarzel niet om ons te contacteren voor een afspraak of een bezoek bij u thuis.

Thuisverpleging aan huis in het Hageland
Thuisverpleging aan huis in het Hageland

Glenn Pauls thuisverpleegkundige

Uw verpleegkundige

GP Thuisverpleging is een initiatief van Glenn Pauls, een zelfstandige verpleegkundige in regio Hageland.

Ons zorgaanbod op een rijtje

Persoonlijke verzorging

Bent u (tijdelijk) niet meer in staat om voor uzelf te zorgen? Bijvoorbeeld bij het in- en uit bed stappen, aan- & uitkleden, aantrekken van steunkousen, wassen of bewegen ? Wij assisteren u graag met allerlei hygiënische zorgen gewoon bij u thuis !

Thuisverpleging

Het is mogelijk dat u voor korte of lange termijn thuisverpleging nodig heeft. Bijvoorbeeld bij het verlaten van het ziekenhuis of chronische ziekte. Onze gediplomeerde verpleegkundigen staan in voor uw medische verzorging aan huis !

Thuisbegeleiding

Door bepaalde omstandigheden of ziekte kunnen mensen in problemen zijn geraakt. Via individuele thuisbegeleiding kan men terug grip krijgen op het dagelijks leven. Daarom bieden wij praktische, psychosociale hulp aan huis die de zelfredzaamheid bevordert.

Huishoudelijke hulp

Kunt u (tijdelijk) niet meer uw huishoudelijke taken uitvoeren? Bijvoorbeeld schoonmaken, boodschappen doen, eten klaarmaken, kortom het huishouden is te zwaar geworden? Wij zorgen ervoor dat u kunt blijven wonen in een schoon huis !

Bent u één van de 259.225 inwoners in het Hageland en op zoek naar thuisverpleging ?  GP Thuisverpleging heeft zelfstandige verpleegkundigen die alle thuiszorg aanbieden die iemand nodig heeft ongeacht uw leeftijd.
Wij bieden niet alleen basiszorgen zoals huishoudelijke hulp, persoonlijke verzorging, individuele begeleiding maar ook mantelzorg, palliatieve zorg, ouderenzorg, bejaardenzorg, terminale zorg, …
Wist u dat het Hageland het grootst aantal 60-plussers kent in Vlaams-Brabant. In Aarschot, Scherpenheuvel-Zichem, Kortenaken, Tienen en Lubbeek is meer dan 25,5% van de bevolking 60 jaar of ouder.

Met één van onze privé verpleegkundigen bent u zeker van persoonlijke verpleging of verzorging aan huis in het Hageland. U woont in een gemeenten zoals Tielt-WingeTieltMeensel-KiezegemMolenbeek-WersbeekSint-Joris-WingeHouwaartBekkevoortRillaarSchoonderbukenMesselbroek en Scherpenheuvel-Zichem. Hier bieden wij ook verpleegkundige zorgen aan huis !

Als Hagelander blijft u natuurlijk graag in uw vertrouwde omgeving wonen. Dankzij de thuisverpleging en ander vormen van hulp aan huis bent u er zeker van dat u in uw vertrouwde Hageland kunt blijven wonen.

Onze zelfstandige verpleegkundigen komen zelf uit de streek en kennen uw omgeving door en door. Op minder dan 15 minuten zijn ze van Tielt-Winge bij u thuis in het Hageland.

Welke zorgen u ook nodig heeft aan huis, wij communiceren niet alleen met u maar ook met uw arts, kinesist of andere zorgverstrekkers voor een perfecte opvolging. Dokter Van Valckenborgh Isabelle, Peeters Anouk, Dr Van Delm Inge, Pauwels Kris, Van Hecke H, Cuypers hans, Vanhoucke F zijn slechts enkele van de huisartsen in het Hageland die wij kunnen contacteren indien noodzakelijk. Natuurlijk kennen wij ook het Ziekenhuis in August Ruyssenlaan, A.Z. Sint-Lucas campus Sint-Lucas, A.Z. Sint-Lucas campus Volkskliniek, Ziekenhuis in Beukendreef dat vaak door onze patiënten wordt bezocht.

Bezienswaardigheden in het Hageland

Er zijn verschillenden redenen waarom GP verpleging graag bij u langskomt in het Hageland. Zo zijn er heel wat bezienswaardigheden die u ook zeker eens moet bezoeken: Kasteel van Horst, Museum het Toreke, Pater Damiaanmuseum, Provinciedomein Halve Maan, Sint Leonarduskerk (Zoutleeuw), Stadhuis Zoutleeuw, Stedelijk museum Aarschot, Suikermuseum.

Woonstabiliteit bij 60-plussers in het Hageland

Vooral in het Hageland (met uitzondering van Tienen en Hoegaarden) is de woonstabiliteit zeer hoog. Zeker centraal in het Hageland, waar de woonstabiliteit groter is dan 98,3%, blijven de ouderen bijna allemaal op
dezelfde plaats wonen. In Geetbets bedraagt de woonstabiliteit zelfs 99,3%.

Vandaag thuisverpleging aanvragen in het Hageland

  * Verplichte Velden

  Heeft u thuiszorg diensten nodig in het Hageland?

  GP Thuisverpleging helpt u graag bij uw
  persoonlijke verpleging & verzorging aan huis…

  Thuisverpleging Hageland

  Score 4.8/5 op basis van 20 stemmen

  Kaart van het Hageland

  Onze Merken