Door bepaalde omstandigheden of ziekte kunnen mensen de grip op het dagelijks leven verliezen. Zonder begeleiding kunnen ze moeilijk zelfstandig uit geraken.

Dankzij thuisbegeleiding kan vermeden worden dat men moet opgenomen worden in een instelling, ziekenhuis of nog verder in de problemen geraakt. Dankzij onze individuele begeleiding aan huis kunnen we uw leven terug op rails krijgen !

Persoonlijke verzorging aanvragen ?
Heeft u of een familielid nood aan individuele begeleiding aan huis? Bij GP Thuisverpleging hebben we een ruim zorgaanbod. Wilt u meer weten wat GP Thuisverpleging voor u kan betekenen? Aarzel niet om ons te contacteren voor een afspraak of een bezoek bij u thuis.

Individuele begeleiding in regio Vlaams-Brabant via GP Thuisverpleging
Individuele begeleiding in regio Vlaams-Brabant via GP Thuisverpleging

Aanbod van thuisbegeleiding

Bij begeleiding aan huis of thuisbegeleiding denken we aan mensen met een handicap, psychische problemen of een beperking maar ook vaak voorkomende problemen bij ouderenzorg (dementie, isolement, eenzaamheid, mobiliteitsproblemen).

Het doel van de thuisbegeleiding is dat u opnieuw zelfredzaam wordt: regelen van het dagelijks leven, plannen van activiteiten en structuren van de dag.

Aanvullende begeleiding

Het kan in elk gezin voorkomen dat u te maken krijgt met problemen die u niet zelf kunt oplossen. Het kan gaan over psychische of sociale problemen, opvoedingsproblemen, relatie– en/of echtscheidingsproblemen, rouwverwerking of dementie.

Ook na de thuiskomst van het psychiatrische ziekenhuis kan thuisbegeleiding welkom zijn.

Samen met uw thuisbegeleider bekijkt u de mogelijkheden en worden er afspraken gemaakt waar u aan gaat werken.

Het doel van de begeleiding is dat u weer volledig zelfstandig kunt wonen. In kleine stapjes werkt u samen aan een verbetering van de situatie. Aarzel niet om ons te contacteren voor individuele thuisbegeleiding !

Begeleiding aan huis op maat

De begeleiding die wij aan huis bieden, is afgestemd op uw persoonlijke omgeving en noden.

In overleg met u en/of met uw arts bekijken we welke hulp u nodig heeft. Wat is er haalbaar, wenst u of wat is beslist noodzakelijk en wat zijn de momenten om bij u langs te komen voor de begeleiding. We bespreken het graag met u …

Welke thuisbegeleiding u ook krijgt, wij streven er naar om u zo goed mogelijk te ondersteunen & te assisteren, 24 uur per dag. Wij verzekeren u de beste ondersteuning bij u thuis !

Thuisbegeleiding in +10 gemeentes in Vlaams-Brabant

Bent u op zoek naar thuisbegeleiding in de regio Vlaams-Brabant? GP Thuisverpleging is actief in meer dan 20 gemeentes in Vlaams-Brabant. Ons zorgaanbod is regionaal beperkt zodat we u de beste begeleiding kunnen bieden door iemand die de streek & omgeving kent.

Vandaag bieden bij thuiszorg aan in de volgende gemeentes: Tielt-Winge, Tielt, Meensel-Kiezegem, Molenbeek-Wersbeek, Sint-Joris-Winge, Houwaart, Bekkevoort, Rillaar, Schoonderbuken , Messelbroek en Scherpenheuvel-Zichem, Averbode, Begijnendijk, Blauberg, Diest, Kortenaken, Molenstede, Testelt.

Heeft u thuiszorg diensten nodig?
GP Thuisverpleging helpt u graag bij uw persoonlijke verpleging & verzorging aan huis…

Andere zorgdiensten

Persoonlijke verzorging

Bent u (tijdelijk) niet meer in staat om voor uzelf te zorgen? Bijvoorbeeld bij het in- en uit bed stappen, aan- & uitkleden, aantrekken van steunkousen, wassen of bewegen ? Wij assisteren u graag met allerlei hygiënische zorgen gewoon bij u thuis !

Thuisverpleging

Het is mogelijk dat u voor korte of lange termijn thuisverpleging nodig heeft. Bijvoorbeeld bij het verlaten van het ziekenhuis of chronische ziekte. Onze gediplomeerde verpleegkundigen staan in voor uw medische verzorging aan huis !

Huishoudelijke hulp

Kunt u (tijdelijk) niet meer uw huishoudelijke taken uitvoeren? Bijvoorbeeld schoonmaken, boodschappen doen, eten klaarmaken, kortom het huishouden is te zwaar geworden? Wij zorgen ervoor dat u kunt blijven wonen in een schoon huis !