GP Thuisverpleging, thuiszorg op maat in Houwaart

Glenn en zijn team van zelfstandige verpleegkundigen staan voor u klaar voor thuisverpleging, thuisbegeleiding, thuishulp of persoonlijke verzorging in Houwaart.
Bel ons voor meer informatie of maak een afspraak zodat we uw zorg aan huis kunnen bespreken !

 • Geen wachtlijsten – meteen thuiszorg in Testelt
 • Lokaal – onze zorgverleners wonen in de streek
 • Zorg op maat – de zorg wordt aangepast aan de patiënt
 • Bereikbaar – onze verpleegkundigen zijn 7 op 7 bereikbaar
 • Voor iedereen – wij verzorgen jong & oud, man & vrouw
 • Persoonlijk : u krijgt steeds bezoek van dezelfde thuisverpleger
 • Onafhankelijk : onze verzorgers hebben zelfstandig statuut

Zoekt u een zelfstandige verpleegkundige in Houwaart?
Bij GP Thuisverpleging assisteren we u graag met verplegen & verzorgen. Aarzel niet om ons te contacteren voor een afspraak of een bezoek bij u thuis.

Thuisverpleging aan huis in Houwaart
Thuisverpleging aan huis in Houwaart

Glenn Pauls thuisverpleegkundige

Uw verpleegkundige

GP Thuisverpleging is een initiatief van Glenn Pauls, een zelfstandige verpleegkundige in regio Hageland.

Ons zorgaanbod op een rijtje

Persoonlijke verzorging

Bent u (tijdelijk) niet meer in staat om voor uzelf te zorgen? Bijvoorbeeld bij het in- en uit bed stappen, aan- & uitkleden, aantrekken van steunkousen, wassen of bewegen ? Wij assisteren u graag met allerlei hygiënische zorgen gewoon bij u thuis !

Thuisverpleging

Het is mogelijk dat u voor korte of lange termijn thuisverpleging nodig heeft. Bijvoorbeeld bij het verlaten van het ziekenhuis of chronische ziekte. Onze gediplomeerde verpleegkundigen staan in voor uw medische verzorging aan huis !

Thuisbegeleiding

Door bepaalde omstandigheden of ziekte kunnen mensen in problemen zijn geraakt. Via individuele thuisbegeleiding kan men terug grip krijgen op het dagelijks leven. Daarom bieden wij praktische, psychosociale hulp aan huis die de zelfredzaamheid bevordert.

Huishoudelijke hulp

Kunt u (tijdelijk) niet meer uw huishoudelijke taken uitvoeren? Bijvoorbeeld schoonmaken, boodschappen doen, eten klaarmaken, kortom het huishouden is te zwaar geworden? Wij zorgen ervoor dat u kunt blijven wonen in een schoon huis !

Bent u één van de 1.440 inwoners van de gemeente Houwaart en op zoek naar thuisverpleging ?  GP Thuisverpleging heeft zelfstandige verpleegkundigen die alle thuiszorg aanbieden die iemand nodig heeft ongeacht uw leeftijd.
Wij bieden niet alleen basiszorgen zoals huishoudelijke hulp, persoonlijke verzorging, individuele begeleiding maar ook mantelzorg, palliatieve zorg, ouderenzorg, bejaardenzorg, terminale zorg, … Wist u bijvoorbeeld dat meer dan 17 % ouder is dan 65 jaar in Houwaart.

Met één van onze privé verpleegkundigen bent u zeker van persoonlijke verpleging of verzorging aan huis in Houwaart. U woont in een omliggende gemeenten zoals Tielt-Winge ? Hier bieden wij ook verpleegkundige zorgen aan huis !

Als Houwaardenaar blijft u natuurlijk graag in uw vertrouwde omgeving wonen. Dankzij de thuisverpleging en ander vormen van hulp aan huis bent u er zeker van dat u in uw vertrouwde gemeente Houwaart kunt blijven wonen.

Onze zelfstandige verpleegkundigen komen zelf uit de streek en kennen uw omgeving door en door. Op minder dan 7 minuten zijn ze van Tielt-Winge bij u thuis in Houwaart.

Welke zorgen u ook nodig heeft aan huis, wij communiceren niet alleen met u maar ook met uw arts, kinesist of andere zorgverstrekkers voor een perfecte opvolging. Dr. Vanderlinden, Groepspraktijk Gobbelsrode zijn slechts enkele van de huisartsen in Houwaart die wij kunnen contacteren indien noodzakelijk. Natuurlijk kennen wij ook het UZ Leuven, Imeldaziekenhuis dat vaak door onze patiënten wordt bezocht.

Bezienswaardigheden in Houwaart

Er zijn verschillenden redenen waarom GP verpleging graag bij u langskomt in Houwaart. Zo zijn er heel wat bezienswaardigheden die u ook zeker eens moet bezoeken: Sint-Denijskerk, Kapel van Onze-Lieve-Vrouw, Het Mooi Alternatief

Reviews van klanten voor Thuisverpleging in Houwaart
Gemiddelde Score van 5/5 op basis van 45 klanten

Vandaag thuisverpleging aanvragen in Houwaart


* Verplichte Velden


Heeft u thuiszorg diensten nodig in Houwaart?

GP Thuisverpleging helpt u graag bij uw
persoonlijke verpleging & verzorging aan huis…

Routebeschrijving vanuit centrum Houwaart

 • Vertrek vanuit Houwaart
 • Sla rechtsaf naar Rillaarseweg
 • Sla linksaf naar Boekhoutstraat
 • Aankomst bij GP Thuisverpleging, Tielt (Tielt-Winge)

Andere gemeentes in de buurt van Houwaart

Tielt-Winge, Nieuwrode, Sint-Pieters-Rode, Sint-Joris-Winge, Kortrijk-Dutsel, Tielt, Holsbeek, Gelrode, Aarschot, Rillaar

Thuisverpleging Houwaart

Score 4.6/5 op basis 18 stemmen

Kaart van Houwaart

Onze Merken