GP Thuisverpleging (GP is de afkorting van Glenn Pauls) werd opgericht door Glenn Pauls, zelfstandig verpleegkundige afgestudeerd met onderscheiding aan de Campus Salvator in Hasselt. Hoewel Glenn verschillende aanbiedingen kreeg om aan de slag te gaan in verschillende gerenommeerde ziekenhuizen, koos hij voor de thuiszorg.

Door de grote vooruitgang in de medische wereld en het steeds vinden van betere genezingstrajecten kunnen patiënten alsmaar vlugger terug huiswaarts worden gestuurd. Dit betekent echter niet dat men, eens terug thuis, geen verpleegkundige zorg meer nodig heeft ! Glenn koos er daarom voor om verzorging, verpleging & begeleiding te geven aan mensen in hun eigen omgeving.

Glenn tracht zoveel mogelijk een vaste band op te bouwen met zijn klanten en hun omgeving wat dan weer deels kan assisteren bij het genezingsproces. Bovendien blijft hij bijscholingen & opleidingen volgen om steeds op de hoogte te blijven van de nodige evoluties in de medische wereld.

Naast zijn zorg biedt hij ook alle nodige hulpmiddelen zoals steunkousen, een rollator, incontinentiemateriaal,…

Zoekt u een zelfstandige verpleegkundige ?
Bij GP Thuisverpleging assisteren we u graag met verplegen & verzorgen. Aarzel niet om ons te contacteren voor een afspraak of een bezoek bij u thuis.

Waarom klanten kiezen voor Glenn Pauls

  • Ik ben niet gebonden aan vaste regels, politieke strekkingen of geloof binnen een organisatie
  • Ik ben mijn eigen baas, daarom bepaal ik  zelf op vraag van de klant wanneer we bij hen kan langs gaan
  • Ik werk in kleine teams, er is sowieso één vaste persoon die u steeds komt verzorgen
  • Ik werk samen met dokters & specialisten. 24 op 24, 7 dagen op 7 ben ik beschikbaar
  • Ik werk in een klein gebied waar ik de streek, mensen en omgeving door en door ken
  • Ik bepaal zelf welke bijkomende opleidingen & specialisaties we volgen

Zelfstandige thuisverpleging in +10 gemeentes in Vlaams-Brabant

Bel en/of mail mij vrijblijvend met u vragen over een zorg of om de stap te zetten naar thuisverpleging in één van de gemeentes: Tielt-Winge, Tielt, Meensel-Kiezegem, Molenbeek-Wersbeek, Sint-Joris-Winge, Houwaart, Bekkevoort, Rillaar, Schoonderbuken , Messelbroek en Scherpenheuvel-Zichem, Averbode, Begijnendijk, Blauberg, Diest, Kortenaken, Molenstede, Testelt.

Waarom klanten kiezen voor GP Thuisverpleging

GP Thuisverpleging is een bekende zorgaanbieder met lokale verankeringen die passende ondersteuning biedt in verschillende situaties.

Wij zijn spécialist op het gebied van thuiszorg in regio Vlaams-Brabant. Onze klanten verwelkomen onze zelfstandige thuisverplegers bij hen thuis voor persoonlijke verzorging, thuisverpleging, huishoudhulp en thuisbegeleiding.

Onze thuisverpleegkundigen hebben de kennis, kunde & connecties om onze klanten zelfredzaam te houden of maken. Zo kan iedereen langer thuis blijven wonen in zijn eigen vertrouwde omgeving.

Onze verpleegkundigen kennen de families maar ook huisartsen, maatschappelijke werkers en organisaties. Zo kunnen we vroegtijdig signalen op pikken, de juiste zorg op maat te leveren.

Thuisverpleging op zelfstandige basis heeft heel wat voordelen ten op zichte van georganiseerde zorgdiensten die we graag even op een rijtje voor u zetten.

blank

Heeft u thuiszorg diensten nodig?

GP Thuisverpleging helpt u graag bij uw persoonlijke verpleging & verzorging aan huis…

Geen wachtlijsten
Bij ons geen lange wachtlijsten, maar meteen de zorg waar u nood aan heeft.

Kwaliteit
Wij bieden de beste verzorging & zijn erkend door het RIZIV voor thuisverpleging

Bereikbaarheid
24 uur per dag bereikbaar, 7 dagen op 7, gedurende het volledige jaar

Communicatie
Een goede communicatie met u maar ook uw arts, kinesist andere zorgverleners is van levensbelang

Flexibel
Afhankelijk van de noden van de patiënt passen wij onze huisbezoeken aan

Persoonlijk
U krijgt steeds bezoek van dezelfde thuisverpleger, die u en uw historiek door en door kent