GP Thuisverpleging, thuiszorg op maat in Scherpenheuvel-Zichem

Glenn en zijn team van zelfstandige verpleegkundigen staan voor u klaar voor thuisverpleging, thuisbegeleiding, thuishulp of persoonlijke verzorging in Scherpenheuvel-Zichem.
Bel ons voor meer informatie of maak een afspraak zodat we uw zorg aan huis kunnen bespreken !

 • Geen wachtlijsten – meteen thuiszorg in Testelt
 • Lokaal – onze zorgverleners wonen in de streek
 • Zorg op maat – de zorg wordt aangepast aan de patiënt
 • Bereikbaar – onze verpleegkundigen zijn 7 op 7 bereikbaar
 • Voor iedereen – wij verzorgen jong & oud, man & vrouw
 • Persoonlijk : u krijgt steeds bezoek van dezelfde thuisverpleger
 • Onafhankelijk : onze verzorgers hebben zelfstandig statuut

Zoekt u een zelfstandige verpleegkundige in Scherpenheuvel-Zichem?
Bij GP Thuisverpleging assisteren we u graag met verplegen & verzorgen. Aarzel niet om ons te contacteren voor een afspraak of een bezoek bij u thuis.

Thuisverpleging aan huis in Scherpenheuvel-Zichem
Thuisverpleging aan huis in Scherpenheuvel-Zichem

Glenn Pauls thuisverpleegkundige

Uw verpleegkundige

GP Thuisverpleging is een initiatief van Glenn Pauls, een zelfstandige verpleegkundige in regio Hageland.

Ons zorgaanbod op een rijtje

Persoonlijke verzorging

Bent u (tijdelijk) niet meer in staat om voor uzelf te zorgen? Bijvoorbeeld bij het in- en uit bed stappen, aan- & uitkleden, aantrekken van steunkousen, wassen of bewegen ? Wij assisteren u graag met allerlei hygiënische zorgen gewoon bij u thuis !

Thuisverpleging

Het is mogelijk dat u voor korte of lange termijn thuisverpleging nodig heeft. Bijvoorbeeld bij het verlaten van het ziekenhuis of chronische ziekte. Onze gediplomeerde verpleegkundigen staan in voor uw medische verzorging aan huis !

Thuisbegeleiding

Door bepaalde omstandigheden of ziekte kunnen mensen in problemen zijn geraakt. Via individuele thuisbegeleiding kan men terug grip krijgen op het dagelijks leven. Daarom bieden wij praktische, psychosociale hulp aan huis die de zelfredzaamheid bevordert.

Huishoudelijke hulp

Kunt u (tijdelijk) niet meer uw huishoudelijke taken uitvoeren? Bijvoorbeeld schoonmaken, boodschappen doen, eten klaarmaken, kortom het huishouden is te zwaar geworden? Wij zorgen ervoor dat u kunt blijven wonen in een schoon huis !

Bent u één van de 22.000 inwoners van de gemeente Scherpenheuvel-Zichem en op zoek naar thuisverpleging ?  GP Thuisverpleging heeft zelfstandige verpleegkundigen die alle thuiszorg aanbieden die iemand nodig heeft ongeacht uw leeftijd.
Wij bieden niet alleen basiszorgen zoals huishoudelijke hulp, persoonlijke verzorging, individuele begeleiding maar ook mantelzorg, palliatieve zorg, ouderenzorg, bejaardenzorg, terminale zorg, … Wist u bijvoorbeelde dan meer dan 19,75 % ouder is dan 65 jaar in Scherpenheuvel-Zichem.

Met één van onze privé verpleegkundigen bent u zeker van persoonlijke verpleging of verzorging aan huis in Scherpenheuvel-Zichem. U woont in een omliggende gemeenten zoals Zichem, Scherpenheuvel, Molenstede, Kaggevinne, Testelt, Messelbroek, Averbode, Assent, Bekkevoort ? Hier bieden wij ook verpleegkundige zorgen aan huis !

Als Scherpenheuvel-Zichemenaars blijft u natuurlijk graag in uw vertrouwde omgeving wonen. Dankzij de thuisverpleging en ander vormen van hulp aan huis bent u er zeker van dat u in uw vertrouwde gemeente Scherpenheuvel-Zichem kunt blijven wonen.

Onze zelfstandige verpleegkundigen komen zelf uit de streek en kennen uw omgeving door en door. Op minder dan 12 minuten zijn ze van Tielt-Winge bij u thuis in Scherpenheuvel-Zichem.

Welke zorgen u ook nodig heeft aan huis, wij communiceren niet alleen met u maar ook met uw arts, kinesist of andere zorgverstrekkers voor een perfecte opvolging. Dr. Geyskens, Dr. Leunis, Dokterspraktijk Strackx zijn slechts enkele van de huisartsen in Scherpenheuvel-Zichem die wij kunnen contacteren indien noodzakelijk. Natuurlijk kennen wij ook het Algemeen Ziekenhuis Diest, Sint-annendael Grauwzusters, AZ Diest Campus Hasseltsestraat dat vaak door onze patiënten wordt bezocht.

Bezienswaardigheden in Scherpenheuvel-Zichem

Er zijn verschillenden redenen waarom GP verpleging graag bij u langskomt in Scherpenheuvel-Zichem. Zo zijn er heel wat bezienswaardigheden die u ook zeker eens moet bezoeken: Watermolen, Landhuis, Zomereik, Onze-Lieve-Vrouwebasiliek, Dubbelhuis, Loboshof

Reviews van klanten voor Thuisverpleging in Scherpenheuvel-Zichem
Gemiddelde Score van 5/5 op basis van 45 klanten

Vandaag thuisverpleging aanvragen in Scherpenheuvel-Zichem


* Verplichte Velden


Heeft u thuiszorg diensten nodig in Scherpenheuvel-Zichem?

GP Thuisverpleging helpt u graag bij uw
persoonlijke verpleging & verzorging aan huis…

Routebeschrijving vanuit centrum Scherpenheuvel-Zichem

 • Vertrek vanuit Weg Messelbroek, Zichem
 • Sla linksaf naar Weg Messelbroek
 • Neem de tweede afslag op de rotonde naar Engelenberg
 • Sla linksaf naar Tieltsebaan
 • Sla rechtsaf naar N10 Mannenberg
 • Sla linksaf naar N258 Schransstraat
 • Sla rechtsaf naar Boekhoutstraat
 • Aankomst bij GP Thuisverpleging, Tielt (Tielt-Winge)

Andere gemeentes in de buurt van Scherpenheuvel-Zichem

Zichem, Scherpenheuvel, Molenstede, Kaggevinne, Testelt, Messelbroek, Averbode, Assent, Bekkevoort

Product:
Thuisverpleging Scherpenheuvel-Zichem
Score 5/5 op basis 11 stemmen

Kaart van Scherpenheuvel-Zichem

Onze Merken