GP Thuisverpleging, thuiszorg op maat in Bekkevoort

Glenn en zijn team van zelfstandige verpleegkundigen staan voor u klaar voor thuisverpleging, thuisbegeleiding, thuishulp of persoonlijke verzorging in Bekkevoort.
Bel ons voor meer informatie of maak een afspraak zodat we uw zorg aan huis kunnen bespreken !

 • Geen wachtlijsten – meteen thuiszorg in Testelt
 • Lokaal – onze zorgverleners wonen in de streek
 • Zorg op maat – de zorg wordt aangepast aan de patiënt
 • Bereikbaar – onze verpleegkundigen zijn 7 op 7 bereikbaar
 • Voor iedereen – wij verzorgen jong & oud, man & vrouw
 • Persoonlijk : u krijgt steeds bezoek van dezelfde thuisverpleger
 • Onafhankelijk : onze verzorgers hebben zelfstandig statuut

Zoekt u een zelfstandige verpleegkundige in Bekkevoort?
Bij GP Thuisverpleging assisteren we u graag met verplegen & verzorgen. Aarzel niet om ons te contacteren voor een afspraak of een bezoek bij u thuis.

Thuisverpleging aan huis in Bekkevoort
Thuisverpleging aan huis in Bekkevoort

Glenn Pauls thuisverpleegkundige

Uw verpleegkundige

GP Thuisverpleging is een initiatief van Glenn Pauls, een zelfstandige verpleegkundige in regio Hageland.

Ons zorgaanbod op een rijtje

Persoonlijke verzorging

Bent u (tijdelijk) niet meer in staat om voor uzelf te zorgen? Bijvoorbeeld bij het in- en uit bed stappen, aan- & uitkleden, aantrekken van steunkousen, wassen of bewegen ? Wij assisteren u graag met allerlei hygiënische zorgen gewoon bij u thuis !

Thuisverpleging

Het is mogelijk dat u voor korte of lange termijn thuisverpleging nodig heeft. Bijvoorbeeld bij het verlaten van het ziekenhuis of chronische ziekte. Onze gediplomeerde verpleegkundigen staan in voor uw medische verzorging aan huis !

Thuisbegeleiding

Door bepaalde omstandigheden of ziekte kunnen mensen in problemen zijn geraakt. Via individuele thuisbegeleiding kan men terug grip krijgen op het dagelijks leven. Daarom bieden wij praktische, psychosociale hulp aan huis die de zelfredzaamheid bevordert.

Huishoudelijke hulp

Kunt u (tijdelijk) niet meer uw huishoudelijke taken uitvoeren? Bijvoorbeeld schoonmaken, boodschappen doen, eten klaarmaken, kortom het huishouden is te zwaar geworden? Wij zorgen ervoor dat u kunt blijven wonen in een schoon huis !

Bent u één van de 6.000 inwoners van de gemeente Bekkevoort en op zoek naar thuisverpleging ?  GP Thuisverpleging heeft zelfstandige verpleegkundigen die alle thuiszorg aanbieden die iemand nodig heeft ongeacht uw leeftijd.
Wij bieden niet alleen basiszorgen zoals huishoudelijke hulp, persoonlijke verzorging, individuele begeleiding maar ook mantelzorg, palliatieve zorg, ouderenzorg, bejaardenzorg, terminale zorg, … Wist u bijvoorbeelde dan meer dan 16 % ouder is dan 65 jaar in Bekkevoort.

Met één van onze privé verpleegkundigen bent u zeker van persoonlijke verpleging of verzorging aan huis in Bekkevoort. U woont in een omliggende gemeenten zoals Assent en Molenbeek-Wersbeek ? Hier bieden wij ook verpleegkundige zorgen aan huis !

Als Bekkevoordenaar blijft u natuurlijk graag in uw vertrouwde omgeving wonen. Dankzij de thuisverpleging en ander vormen van hulp aan huis bent u er zeker van dat u in uw vertrouwde gemeente Bekkevoort kunt blijven wonen.

Onze zelfstandige verpleegkundigen komen zelf uit de streek en kennen uw omgeving door en door. Op minder dan 10 minuten zijn ze van Tielt-Winge bij u thuis in Bekkevoort.

Welke zorgen u ook nodig heeft aan huis, wij communiceren niet alleen met u maar ook met uw arts, kinesist of andere zorgverstrekkers voor een perfecte opvolging. Dr. Luykx, Dr. Martini, Dr. Vermeiren zijn slechts enkele van de huisartsen in Bekkevoort die wij kunnen contacteren indien noodzakelijk. Natuurlijk kennen wij ook het AZ Diest Campus Hasseltsestraat, Algemeen Ziekenhuis Diest dat vaak door onze patiënten wordt bezocht.

Bezienswaardigheden in Bekkevoort

Er zijn verschillenden redenen waarom GP verpleging graag bij u langskomt in Bekkevoort. Zo zijn er heel wat bezienswaardigheden die u ook zeker eens moet bezoeken: Sint-Laurentiuskerk, Sint-Pieterskerk, Onze-lieve-Vrouw Zeven Smarten, Het Heilig-Hart-beeld, neoclassicistische Hoeve Prinsenbos, Kasteel Bergenhof, De Panishoeve

Reviews van klanten voor Thuisverpleging in Bekkevoort
Gemiddelde Score van 5/5 op basis van 45 klanten

Vandaag thuisverpleging aanvragen in Bekkevoort


* Verplichte Velden


Heeft u thuiszorg diensten nodig in Bekkevoort?

GP Thuisverpleging helpt u graag bij uw
persoonlijke verpleging & verzorging aan huis…

Routebeschrijving vanuit centrum Bekkevoort

 • Vertrek vanuit N2 Staatsbaan, Bekkevoort
 • Keer om naar N2 Staatsbaan
 • Sla rechtsaf naar Horenweg
 • Sla linksaf naar Heuvelstraat
 • Sla rechtsaf naar Voortstraat
 • Links afbuigen naar Reststraat
 • Sla linksaf naar Dorpstraat
 • Sla rechtsaf naar Boekhoutstraat
 • Aankomst bij GP Thuisverpleging, Tielt (Tielt-Winge)

Andere gemeentes in de buurt van Bekkevoort

Assent, Scherpenheuvel, Waanrode, Scherpenheuvel-Zichem, Molenbeek-Wersbeek, Kaggevinne, Tielt

Thuisverpleging Bekkevoort
Score 4.6/5 op basis 13 stemmen

Kaart van Bekkevoort

Onze Merken