Bent u nog niet vertrouwd met het beroep van een zelfstandige verpleegkundige? Net als een dokter, kinesist, logopedist kunnen verpleegkundigen werken onder een zelfstandig statuut.

Bij GP Thuisverpleging heeft elke verpleegkundige gekozen om zelf te beslissen welke regio, patiënten & kwaliteitsvolle verzorging ze aan hun klanten aanbieden. In volledige onafhankelijkheid, 7 dagen op 7, gedurende het volledige jaar kunnen we zo voor iedereen instaan voor een persoonlijke verzorging op maat van onze klanten thuis, in hun eigen omgeving. Meer over Glenn Pauls, zelfstandige verpleegkundige

Zoekt u een zelfstandige verpleegkundige ?
Bij GP Thuisverpleging assisteren we u graag met verplegen & verzorgen. Aarzel niet om ons te contacteren voor een afspraak of een bezoek bij u thuis.

Zelfstandige verpleegkundige Glenn in regio Vlaams-Brabant
Zelfstandige verpleegkundige Glenn in regio Vlaams-Brabant

6 redenen om te kiezen voor een zelfstandige verpleegkundige

7 dagen op 7, 365 dagen per jaar

Een zelfstandige verpleegkundige bepaalt zelf hoeveel uren & wanneer hij/zij werkt voor klanten. In vergelijking met de traditionele verpleegkundigen zijn wij niet gebonden aan werkuren. Wij kunnen dus continuïteit garanderen van thuiszorg, 7 dagen op 7, inclusief zon- en feestdagen. Deze vrijheid heeft alleen maar voordelen voor de patiënten !

Volledig Onafhankelijk

Verpleegkundigen die zelfstandig werken, zijn volledig onafhankelijk. Dit wil zeggen dat ze niet gehinderd worden door regels van thuiszorg organisaties, politieke strekkingen of religieuze achtergronden. Zij kunnen in alle onafhankelijkheid instaan voor de verzorging van hun klanten.

Voor iedereen

Omdat wij erkend zijn en aanvaard worden door alle ziekenfondsen, verzekeringen kan iedereen beroep doen op onze verzorging. Zowel jong als oud kan bij ons terecht voor thuiszorg op maat van de zorgbehoevende.

Persoonlijke aanpak

In tegenstelling met grote thuiszorg organisaties werken wij alleen of in kleine groepen. Hierdoor kunnen wij toch continuïteit bieden 7 dagen op 7 met een persoonlijke aanpak. U krijgt steeds dezelfde zelfstandige verpleegkundige op bezoek, zo kan er een hechte vertrouwensband groeien.

Goede samenwerking

Om u een goede thuisverzorging te garanderen, trachten onze zelfstandige thuisverplegers nauw samen te werken met artsen, ziekenhuizen, apothekers, kinesisten, ... Onze verpleegkundigen zijn zeer aandachtig zodat ze tijdig zaken kunnen doorspelen of bespreken met uw zorgverleners.

Flexibel & Bereikbaar

Organisaties die thuiszorg aanbieden, zijn de laatste jaren groter en bureaucratischer geworden, met alle gevolgen van dien. De tijdsdruk op de verpleegkundigen wordt opgevoerd, er is een wisselend personeelsbestand en de flexibiliteit beperkt. Het is daarom niet verwonderlijk dat vele verpleegkundigen kiezen om zelfstandig zorg aan huis te bieden. Bij ons wordt u steeds verzorgd door dezelfde verpleegkundige, er ontstaat zo een nauwere band.

Heeft u thuiszorg diensten nodig?
GP Thuisverpleging helpt u graag bij uw persoonlijke verpleging & verzorging aan huis…