Zelfstandig kunnen blijven wonen, is voor veel mensen belangrijk. Toch kan er een moment in het leven komen waarop u thuiszorg nodig heeft.

Dankzij de persoonlijke verzorging van GP Thuisverpleging krijgt u de verzorging die u nodig heeft. Hetzij één of enkele keren per week, dagelijks of meermaals per dag, de frequentie die u noodzakelijk vindt !

Persoonlijke verzorging aanvragen ?
Heeft u of een familielid nood aan persoonlijke verzorging aan huis? Bij GP Thuisverpleging assisteren we u graag met thuiszorg activiteiten. Aarzel niet om ons te contacteren voor een afspraak of een bezoek bij u thuis.

Persoonlijke verzorging in regio Vlaams-Brabant via GP Thuisverpleging
Persoonlijke verzorging in regio Vlaams-Brabant via GP Thuisverpleging

Aanbod van persoonlijke verzorging

Bij hulp voor persoonlijke verzorging denken we aan hulp bij het wassen, tanden poetsen, haren kammen, aan- & uitkleden, eten & drinken, bewegen, aantrekken van steunkousen, inbrengen van gehoorapparaat en veel meer.

De persoonlijke verzorging zijn omvat niet alleen alle activiteiten die we moeten verrichten voor onze dagelijks verzorging, maar ook de persoonlijke verzorging die nodig is in verband met een gezondheidsprobleem zoals toedienen van medicijnen, inbrengen en/of laten afvloeien van katheters, sondes of schoonhouden/verzorgen van  natuurlijke en onnatuurlijke lichaamsopeningen (stoma, tracheastoma, insteekopening PEG-sonde. Meer info over deze  verpleegkundige zorgen vindt u bij thuisverpleging.

Tijdelijk of langdurige hulp

Het kan voorkomen dat u tijdelijk moet geholpen worden met uw persoonlijke verzorging na een operatie of andere medische ingreep. Onze gediplomeerde verplegers komen graag bij u thuis om u te ondersteunen.

Voor mensen met een aandoening of beperking kunnen we de persoonlijke verzorging ondersteunen of overnemen. Belangrijk blijft dat wij u stimuleren om bepaalde activiteiten zelf uit te voeren of aan leren zodat u zelf kunt instaan voor uw persoonlijke & lichamelijke verzorging.

Persoonlijke verzorging op maat

De verzorging die wij aan huis bieden, is afgestemd op uw persoonlijke omgeving en noden. In overleg met u bepalen we welke zorg u nodig heeft. Wat is er haalbaar, wenst u of wat is beslist noodzakelijk en wat zijn de momenten om bij u langs te komen voor verzorging of verpleging. We bespreken het graag met u …

Welke persoonlijke zorg u ook krijgt, wij streven er naar om u zo goed mogelijk te ondersteunen & te assisteren, 24 uur per dag. Wij verzekeren u de beste zorgen gewoon bij u thuis !

Thuiszorg in +10 gemeentes in Vlaams-Brabant

Bent u op zoek naar persoonlijke verzorging in de regio Vlaams-Brabant? GP Thuisverpleging is actief in meer dan 20 gemeentes in Vlaams-Brabant.
Onze zorgregio is beperkt zodat we u de beste zorgen bieden door iemand die de streek & omgeving kent.

Vandaag bieden bij thuiszorg aan in de volgende gemeentes: Tielt-Winge, Tielt, Meensel-Kiezegem, Molenbeek-Wersbeek, Sint-Joris-Winge, Houwaart, Bekkevoort, Rillaar, Schoonderbuken , Messelbroek en Scherpenheuvel-Zichem.

Heeft u thuiszorg diensten nodig?
GP Thuisverpleging helpt u graag bij uw persoonlijke verpleging & verzorging aan huis…

Andere zorgdiensten

Thuisverpleging

Het is mogelijk dat u voor korte of lange termijn thuisverpleging nodig heeft. Bijvoorbeeld bij het verlaten van het ziekenhuis of chronische ziekte. Onze gediplomeerde verpleegkundigen staan in voor uw medische verzorging aan huis !

Thuisbegeleiding

Door bepaalde omstandigheden of ziekte kunnen mensen in problemen zijn geraakt. Via individuele thuisbegeleiding kan men terug grip krijgen op het dagelijks leven. Daarom bieden wij praktische, psychosociale hulp aan huis die de zelfredzaamheid bevordert.

Huishoudelijke hulp

Kunt u (tijdelijk) niet meer uw huishoudelijke taken uitvoeren? Bijvoorbeeld schoonmaken, boodschappen doen, eten klaarmaken, kortom het huishouden is te zwaar geworden? Wij zorgen ervoor dat u kunt blijven wonen in een schoon huis !