GP Thuisverpleging, thuiszorg op maat in Messelbroek

Glenn en zijn team van zelfstandige verpleegkundigen staan voor u klaar voor thuisverpleging, thuisbegeleiding, thuishulp of persoonlijke verzorging in Messelbroek.
Bel ons voor meer informatie of maak een afspraak zodat we uw zorg aan huis kunnen bespreken !

 • Geen wachtlijsten – meteen thuiszorg in Testelt
 • Lokaal – onze zorgverleners wonen in de streek
 • Zorg op maat – de zorg wordt aangepast aan de patiënt
 • Bereikbaar – onze verpleegkundigen zijn 7 op 7 bereikbaar
 • Voor iedereen – wij verzorgen jong & oud, man & vrouw
 • Persoonlijk : u krijgt steeds bezoek van dezelfde thuisverpleger
 • Onafhankelijk : onze verzorgers hebben zelfstandig statuut

Zoekt u een zelfstandige verpleegkundige in Messelbroek?
Bij GP Thuisverpleging assisteren we u graag met verplegen & verzorgen. Aarzel niet om ons te contacteren voor een afspraak of een bezoek bij u thuis.

Thuisverpleging aan huis in Messelbroek
Thuisverpleging aan huis in Messelbroek

Glenn Pauls thuisverpleegkundige

Uw verpleegkundige

GP Thuisverpleging is een initiatief van Glenn Pauls, een zelfstandige verpleegkundige in regio Hageland.

Ons zorgaanbod op een rijtje

Persoonlijke verzorging

Bent u (tijdelijk) niet meer in staat om voor uzelf te zorgen? Bijvoorbeeld bij het in- en uit bed stappen, aan- & uitkleden, aantrekken van steunkousen, wassen of bewegen ? Wij assisteren u graag met allerlei hygiënische zorgen gewoon bij u thuis !

Thuisverpleging

Het is mogelijk dat u voor korte of lange termijn thuisverpleging nodig heeft. Bijvoorbeeld bij het verlaten van het ziekenhuis of chronische ziekte. Onze gediplomeerde verpleegkundigen staan in voor uw medische verzorging aan huis !

Thuisbegeleiding

Door bepaalde omstandigheden of ziekte kunnen mensen in problemen zijn geraakt. Via individuele thuisbegeleiding kan men terug grip krijgen op het dagelijks leven. Daarom bieden wij praktische, psychosociale hulp aan huis die de zelfredzaamheid bevordert.

Huishoudelijke hulp

Kunt u (tijdelijk) niet meer uw huishoudelijke taken uitvoeren? Bijvoorbeeld schoonmaken, boodschappen doen, eten klaarmaken, kortom het huishouden is te zwaar geworden? Wij zorgen ervoor dat u kunt blijven wonen in een schoon huis !

Bent u één van de 1.806 inwoners van de gemeente Messelbroek en op zoek naar thuisverpleging ?  GP Thuisverpleging heeft zelfstandige verpleegkundigen die alle thuiszorg aanbieden die iemand nodig heeft ongeacht uw leeftijd.
Wij bieden niet alleen basiszorgen zoals huishoudelijke hulp, persoonlijke verzorging, individuele begeleiding maar ook mantelzorg, palliatieve zorg, ouderenzorg, bejaardenzorg, terminale zorg, … Wist u bijvoorbeelde dan meer dan 11 % ouder is dan 65 jaar in Messelbroek.

Met één van onze privé verpleegkundigen bent u zeker van persoonlijke verpleging of verzorging aan huis in Messelbroek. U woont in een omliggende gemeenten zoals Scherpenheuvel-Zichem ? Hier bieden wij ook verpleegkundige zorgen aan huis !

Als Messelbroekenaars blijft u natuurlijk graag in uw vertrouwde omgeving wonen. Dankzij de thuisverpleging en ander vormen van hulp aan huis bent u er zeker van dat u in uw vertrouwde gemeente Messelbroek kunt blijven wonen.

Onze zelfstandige verpleegkundigen komen zelf uit de streek en kennen uw omgeving door en door. Op minder dan 10 minuten zijn ze van Tielt-Winge bij u thuis in Messelbroek.

Welke zorgen u ook nodig heeft aan huis, wij communiceren niet alleen met u maar ook met uw arts, kinesist of andere zorgverstrekkers voor een perfecte opvolging. Dr. Van Meensel, Dr. Badisco, Dr. Vercammen zijn slechts enkele van de huisartsen in Messelbroek die wij kunnen contacteren indien noodzakelijk. Natuurlijk kennen wij ook het Algemeen Ziekenhuis Diest, AZ Diest Campus Hasseltsestraat, Medisch Centrum Aarschot dat vaak door onze patiënten wordt bezocht.

Bezienswaardigheden in Messelbroek

Er zijn verschillenden redenen waarom GP verpleging graag bij u langskomt in Messelbroek. Zo zijn er heel wat bezienswaardigheden die u ook zeker eens moet bezoeken: neogotische Sint-Michielskerk, voormalige pastorie (18de eeuw)

Reviews van klanten voor Thuisverpleging in Messelbroek
Gemiddelde Score van 5/5 op basis van 45 klanten

Vandaag thuisverpleging aanvragen in Messelbroek


* Verplichte Velden


Heeft u thuiszorg diensten nodig in Messelbroek?

GP Thuisverpleging helpt u graag bij uw
persoonlijke verpleging & verzorging aan huis…

Routebeschrijving vanuit centrum Messelbroek

 • Vertrek vanuit Messelbroek
 • Sla rechtsaf naar Pannestraat
 • Sla rechtsaf naar N10 Mannenberg
 • Sla linksaf naar N258 Schransstraat
 • Sla rechtsaf naar Boekhoutstraat
 • Aankomst bij GP Thuisverpleging, Tielt (Tielt-Winge)

Andere gemeentes in de buurt van Messelbroek

Testelt, Zichem, Rillaar, Langdorp, Scherpenheuvel-Zichem, Scherpenheuvel, Averbode

Thuisverpleging Messelbroek

Score 13 stemmen

Kaart van Messelbroek

Onze Merken