GP Thuisverpleging, thuiszorg op maat in Betekom

Glenn en zijn team van zelfstandige verpleegkundigen staan voor u klaar voor thuisverpleging, thuisbegeleiding, thuishulp of persoonlijke verzorging in Betekom.
Bel ons voor meer informatie of maak een afspraak zodat we uw zorg aan huis kunnen bespreken !

 • Geen wachtlijsten – meteen thuiszorg in regio 3130
 • Lokaal – onze zorgverleners wonen in de streek
 • Zorg op maat – de zorg wordt aangepast aan de patiënt
 • Bereikbaar – onze verpleegkundigen zijn 7 op 7 bereikbaar
 • Voor iedereen – wij verzorgen jong & oud, man & vrouw
 • Persoonlijk : u krijgt steeds bezoek van dezelfde thuisverpleger
 • Onafhankelijk : onze verzorgers hebben zelfstandig statuut

Zoekt u een zelfstandige verpleegkundige in Betekom?
Bij GP Thuisverpleging assisteren we u graag met verplegen & verzorgen. Aarzel niet om ons te contacteren voor een afspraak of een bezoek bij u thuis.

Thuisverpleging aan huis in Betekom
Thuisverpleging aan huis in Betekom

Glenn Pauls thuisverpleegkundige

Uw verpleegkundige

GP Thuisverpleging is een initiatief van Glenn Pauls, een zelfstandige verpleegkundige in regio Hageland.

Ons zorgaanbod op een rijtje

Persoonlijke verzorging

Bent u (tijdelijk) niet meer in staat om voor uzelf te zorgen? Bijvoorbeeld bij het in- en uit bed stappen, aan- & uitkleden, aantrekken van steunkousen, wassen of bewegen ? Wij assisteren u graag met allerlei hygiënische zorgen gewoon bij u thuis !

Thuisverpleging

Het is mogelijk dat u voor korte of lange termijn thuisverpleging nodig heeft. Bijvoorbeeld bij het verlaten van het ziekenhuis of chronische ziekte. Onze gediplomeerde verpleegkundigen staan in voor uw medische verzorging aan huis !

Thuisbegeleiding

Door bepaalde omstandigheden of ziekte kunnen mensen in problemen zijn geraakt. Via individuele thuisbegeleiding kan men terug grip krijgen op het dagelijks leven. Daarom bieden wij praktische, psychosociale hulp aan huis die de zelfredzaamheid bevordert.

Huishoudelijke hulp

Kunt u (tijdelijk) niet meer uw huishoudelijke taken uitvoeren? Bijvoorbeeld schoonmaken, boodschappen doen, eten klaarmaken, kortom het huishouden is te zwaar geworden? Wij zorgen ervoor dat u kunt blijven wonen in een schoon huis !

Bent u één van de 10.244 inwoners van de gemeente Betekom en op zoek naar thuisverpleging ?  GP Thuisverpleging heeft zelfstandige verpleegkundigen die alle thuiszorg aanbieden die iemand nodig heeft ongeacht uw leeftijd.

Wij bieden niet alleen basiszorgen zoals huishoudelijke hulp, persoonlijke verzorging, individuele begeleiding maar ook mantelzorg, palliatieve zorg, ouderenzorg, bejaardenzorg, terminale zorg, … Wist u bijvoorbeeld dat 21,05% van de inwoners ouder dan 65 jaar zijn in Betekom.

Met één van onze privé verpleegkundigen bent u zeker van persoonlijke verpleging of verzorging aan huis in Betekom . U woont in een omliggende gemeente Begijnendijk, Ramsel, Aarschot, Westmeerbeek, Tremelo? Hier bieden wij ook verpleegkundige zorgen aan huis !

Als Betekomenaar blijft u natuurlijk graag in uw vertrouwde omgeving wonen. Dankzij de thuisverpleging en ander vormen van hulp aan huis bent u er zeker van dat u in uw vertrouwde gemeente Betekom kunt blijven wonen.

Onze zelfstandige verpleegkundigen komen zelf uit de streek en kennen uw omgeving door en door. Op minder dan 19 minuten (17,0 km) zijn ze van Tielt-Winge bij u thuis in Betekom.

Welke zorgen u ook nodig heeft aan huis, wij communiceren niet alleen met u maar ook met uw arts, kinesist of andere zorgverstrekkers voor een perfecte opvolging. Dr. L. Van Den Bergh, Huisarts, Dokter B.Switters,Huisarts, Dokter Vansevenant Sarah, Huisarts, Dokter Annelies Grymonprez – Huisarts, Diagnosecentrum Lommel, Boeve M zijn slechts enkele van de huisartsen in Betekom die wij kunnen contacteren indien noodzakelijk. Natuurlijk kennen wij ook het Regionaal Ziekenhuis Heilig Hart, Ziekenhuis Imelda, UZ Leuven campus Gasthuisberg, UZ Leuven campus Pellenberg, H.-Hartziekenhuis, AZ Sint-Maarten dat vaak door onze patiënten wordt bezocht.

Bezienswaardigheden in Betekom

Er zijn verschillenden redenen waarom GP verpleging graag bij u langskomt in Betekom. Zo zijn er heel wat bezienswaardigheden die u ook zeker eens moet bezoeken: Demertrefplaats Betekom (kunstwerk), ZOO Planckendael, WIJNGAARDBERG, Kasteel van Horst, Groot Begijnhof Leuven, Kruidtuin, Damiaanmuseum, Historisch Stadhuis van Leuven, Provinciedomein Kessel-Lo, Sint-Rochustoren, Arenbergkasteel, Sint-Romboutskathedraal, Oude Markt, Stedelijk Museum Aarschot, Heimolen, Abdij van Averbode, Betekom, De Averegten, Demertrefplaats Banken Langdorp, Mechels Broek.

Reviews van klanten voor Thuisverpleging in Betekom
Gemiddelde Score van 5/5 op basis van 45 klanten

Vandaag thuisverpleging aanvragen in Betekom

  * Verplichte Velden

  Heeft u thuiszorg diensten nodig in Betekom?

  GP Thuisverpleging helpt u graag bij uw
  persoonlijke verpleging & verzorging aan huis…

  Routebeschrijving vanuit centrum Betekom

  • Rijd naar het noorden op de Prof.Scharpélaan
  • Neem op de rotonde de 1ste afslag naar de Pastoor Pitetlaan/de N21b
  • Neem op de rotonde de 1ste afslag naar de R25
  • Weg vervolgen naar de Steenweg op Sint-Joris-Winge/de N223
  • Neem op de rotonde de 3e afslag naar de Leuvensesteenweg/de N2

  Andere gemeentes in de buurt van Betekom

  Baal, Gelrode, Aarschot, Begijnendijk, Tremelo, Wezemaal, Nieuwrode, Werchter, Rotselaar

  Thuisverpleging Betekom

  Score 5/5 op basis 20 stemmen

  Kaart van Betekom

  Onze Merken